"Azt szeretem a capoeirában, hogy sok készségemet fejleszti mind szellemi, mind fizikális szinten. Jobb lett a ritmusérzékem és az állóképességem, magabiztosabb lettem. Az edzéseken családias légkör fogad. A jó hangulat mellett, “kicserélve” érek haza utána!"
Furacão, mosonmagyaróvári felnőtt csoport
"Gyerekkorom óta nagyon tetszett ez a nem hétkoznapi harcműveszet. Korábban űztem küzdősportokat, de egyik sem tetszett ennyire. Eredetileg a testmozgás miatt kezdtem el, de már látom, hogy ez sokkal több annál. Ez egyfajta műveszet...megtanítja, hogyan figyeljünk oda magunkra és egymásra. Hatalmas energiával tölt fel, és általa rengeteg fantasztikus embert ismertem meg. Kívülről nehéznek tűnik... és az is, de fokozatosan, nagyon szépen lehet fejlődni."
Evelin, győri felnőtt csoport
"Szerintem nagyon jó kis közösség. Kevés sportban látni olyat, hogy nem tesznek különbséget a gyerekek és felnőttek között. Én úgy gondolom, hogy minden gyereknek szüksége lenne a rendszeres sportra, és ha még élvezi is, akkor nincs is kérdés. Az első edzéstől kezdve, látni a szemében a capoeira iránti szeretetet."
Gabi, szülő, Mosonmagyaróvár
­

Feltöltés alatt!

Folyamatosan frissülő galériánkban a Vem Camará Capoeira csoport életében történt eseményekről készült képek és videók között nézelődhettek. Legyen szó workshopokról, versenyekről, övezésekről vagy szabadidős elfoglaltságokról, itt megörökítjük őket!

Edzőnk, Latino

2016. január 30.|

Instrutor Latino a győri csoport edzője, motorja és talán nyugodtan mondhatjuk, példaképe. Büszkék vagyunk arra, hogy a tanítványai lehetünk! Az alábbi galériában részleteket mutatunk be életéből, sikereiről, edzéseiről. […]

Mesterünk, Paçoca

2016. január 8.|

Mestre Paçoca a Vem Camará Capoeira csoport alapítója. Érdemeiről bővebben a “Rólunk” menüpontban olvashatsz. Ebben a galériában pillanatképeket gyűjtöttünk össze a mestre életéből. […]